Miasto

Szkolenia HACCP.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

print

Urząd Marszałkowski Województwa Małopolskiego oraz Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. zapraszają na bezpłatne seminaria informacyjne nt. systemu HACCP. HACCP – system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności ma na celu identyfikację i kontrolę zagrożeń bezpieczeństwa żywności podczas wszystkich etapów procesu produkcji i dystrybucji żywności.

Szkolenia kierowane są do przedsiębiorstw produkcyjnych branży spożywczej i mają na celu zapoznanie uczestników z wymaganiami systemu HACCP i etapami jego wprowadzania. W trakcie seminarium zostaną omówione następujące zagadnienia:
uwarunkowania prawne w zakresie prawa żywnościowego w Polsce i w Unii Europejskiej,
zasady i wymagania Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP),
istota i etapy wdrażania systemu HACCP,
korzyści i koszty wdrażania systemu HACCP,
możliwości ubiegania się o dotacje.

Udział w szkoleniach jest bezpłatny. Uczestnicy szkoleń otrzymają ciekawe materiały szkoleniowe. Liczba uczestników podczas jednego szkolenia jest ograniczona.

Poniżej zamieszczamy program szkolenia oraz kartę zgłoszenia udziału w szkoleniu, którą należy czytelnie wypełnić i odesłać do MARR S.A.

 Program szkolenia.
 Formularz zgłoszeniowy.

fax: (012) 412 43 79
e-mail: szkolenia@marr.pl

Terminy szkoleń:

Tarnów
19 listopada 2003
Tarnowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
Urząd Województwa Oddział zamiejscowy w Tarnowie
al. Solidarności 5 – 9

Oświęcim
25 listopada 2003
Starostwo Powiatowe w Oświęcimiu
ul Bema 4

Nowy Sącz
2 grudnia 2003
Starostwo Powiatowe w Nowym Sączu
ul. Jagiellońska 33
Aula, I piętro

Kraków
3 i 9 grudnia 2003
Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
ul. Kordylewskiego 11
Kraków, sala 219

print
[admin]

Następny artykuł

Poprzedni artykuł

ZNAJDŹ NAS NA:

Kamery online
Zobacz bocheński Rynek

Kamery

Zmień strefę Miasto

Miasto

Zmień strefę Turystyka

Turystyka
Accessibility